Zbulohen fotot e dasmës së Nick dhe Priyanka .

Në fotot shihet çifti i lumtur në dy ceremonitë e martesës, atë katolike dhe Hindu në Jodhpur të Indisë gjatë fundjavës. Ceremonia katolike u mbajt të shunën dhe nusja shihet me një vello të bardhë ndërsa dhëndri me kostumin e zi të zakonshëm nga stilisti amerikan Jodhpur gjatë fundjavës.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08