ZA Fest në Teth

Thethi për tre ditë jehoi nga muzika, poezia dhe gojëdhënat në edicionin e dytë të festivalit “Za Fest”. Aktiviteti promovon turizmin në zemër të Alpeve Shqiptare, duke synuar ta nxjerrë nga përgjumja siç thotë drejtori artistik i festivalit, këngëtari i njohur Vlashent Sata.