Wow! Vendimi më i rëndësishëm në vendin më të rrezikshëm

Një çift aventurier nga Kalifornia që kërkonte emocione në ditën më të veçantë të jetës së tyre ka marrë një vendim të rrezikshëm. Ata u martuan në lartësinë 400 metra mbi një kanion të Utah. Ryan Jenks dhe Kimberly Weglin u dashuruan në Moab vite më parë. Ryan e Kimberly vendosën që vendi më i përsosur për të kurorëzuar dashurinë e tyre disa vjeçare ishin një rrjetë e lidhur në shkëmbinj në Utah dhe nuk kishte kishte gjë më spektakolare. Ndërsa i thonin 'Po' njëri-tjetrit 5000 petale lulesh u lëshuan nga parashuta e tyre.