Vlorë, hyrja në fshatin Fitore eshte e pamundur

Gazetarja e Ora News Manjola Hasa ndodhet në Vlorë dhe informon se në fshatin Fitore makinat e ushtrisë po ndihmojnë në evakuimin e banorëve. Lëvizja drejt fshatit Fitore për automjetet e vogla është e pamundur. Ata janë vendosur pranë rrugës nacionale dhe hyrje për në fshatin Fitore për mjetet e vogla është e pamundur
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34