Vjosa arrin pikën kritike

Komiteti i Koordinimit të Emergjencave Civile dhe Krizave bën thirrje për evakuim sa më parë të banorëve që ndodhen të zonave që preken nga daljet nga shtrati të lumit Vjosë. Pritshmëria e prurjeve në lumin Vjosë e bën daljen e tij nga shtrati çështje të pothuajse 4 deri 5 orëve. Ministria e Mbrojtjes deklaron se kontigjenti prej 80 efektivesh i komandes mbeshtetese te FA jane nisur drejt Fierit e Vlores. Edhe ministrja Xhaçka është nisur me ta.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47