Vjeshtë si në përralla, foto që duken si piktura

Asiago, në provincën e Vicenza-s në Itali është e njohur si një ndër zonat më të preferuara për të admiruar panoramën e mrekullueshme të vjeshtë. Foto që duken sikur janë piktura dhe panorama që të lënë pa frymë dhe të bëjnë të kthehesh në përrallat e fëmijërisë.