Vipat zgjedhin 'të kuqen e pasionit'

Fustani i mbrëmjes i preferuar për vipat është padyshim në ngjyrë të kuqe. Ndryshon gjatësia dhe stili, por ngjyra i bashkon të gjitha në të njëjtën shije: e kuqja.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47