VIP-at në martesën e Princeshës Eugenie

Princesha Eugenie, vajza e vogël e princit Andrew, Dukës së Yorkut, i ka dhënë fund beqarisë duke u martuar me Jack Brooksbank në Windsor Castle. Në një ceremoni ku të ftuar ishin rreth 800 persona, fytyrat më të famshme nga Mbretëria e Bashkuar dhe jo vetëm nuk bënin përjashtim. Këtu janë disa nga fotografitë e disa prej pjesëmarrësve më të famshëm.