Vezët shumë ngjyrëshe të Pashkëve

Pashkët janë një festë që, si simbolikë të saj ka vezët e kuqe. Megjithatë, vitet e fundit, vezët e Pashkëve po bëhen gjithnjë e më me ngjyra dhe plot fantazi. Ja disa ide zbavitëse si të dekoroni vezët tuaj të Pashkëve, e nëse nuk i përkisni fesë kristiane, të paktën mund t'i admironi për anën e tyre artistike.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47