Vezët e pashkëve shpërndahen me motorr

Një grup motoçiklistësh dërguan ilaçe dhe vezë të Pashkëve te të varfërit dhe të sëmurët në Milano. Ata janë vullnetare të Fondacionit Fratelli di San Francesco d'Assisi, të cilët ofruan ndihmën e tyre për tu gjendur pranë më të nevojshmëve gjatë urgjencës së koronavirusit.