Vetëm një gjahtar si ky kamuflohet në këtë formë!

Çfarë shihni në foton më sipër? Asgjë në pamje të parë! Ata janë mjeshtër të kamuflimit dhe "bëhen një" me natyrën për të kapur pretë. Në këtë foto janë në çift leopardësh të dëborës që jetojnë në Himalaje, një zonë e zhveshur nga pyjet. Lëkura e tyre e përhimtë ndryshon pak nga ambienti natyror i natyror i tyre në terrenin shkëmbor prej