Veshjet më të këqija në MTV Video Music Awards

MTV Video Music Awards është një event për të festuar emrat më të mëdhenj të muzikës. Por sigurisht që edhe veshja e pjesëmarrësve në event është shumë e rëndësishme dhe nuk mund të lihet pa u komentuar. Por disa prej yjet e showbizz zgjodhën veshje të çuditshme për tu shfaqur në tapetin e kuq të Radio City Music Hall në New York të hënën. Listën e kryesojnë Blac Chyna, Nicki Minaj, Amber Rose dhe Black Ink Crew.