Veshja e muajit

Ja çfarë veshën yjet për muajin që po lemë pas. Ne jua paraqesim, ju vendosni kush është veshur më mirë dhe kush më keq.
Kur orangutangu bën "selfie"
12/12/2017 - 08:55