Veshja e muajit

Ja çfarë veshën yjet për muajin që po lemë pas. Ne jua paraqesim, ju vendosni kush është veshur më mirë dhe kush më keq.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44