Veshja e muajit

Ja çfarë veshën yjet për muajin që po lemë pas. Ne jua paraqesim, ju vendosni kush është veshur më mirë dhe kush më keq.
Protesta e 21 shkurtit 2019
21/02/2019 - 11:29