Verandë në kopshtin e shtëpisë

Për të ngrënë vaktet, për të shijuar një ccaj apo kafe, pse jo edhe për të biseduar me miqtë, verandat janë një tendencë e vërtetë e sezonit veror. Me stile nga më të ndryshmet, japin një pamje të mrekullueshme dhe kanë efekt vërtet relaksues.