Vera kthen ngjyrat, parada sot në Kuvend

I nxehti i verës ka rikthyer edhe ngjyrat në Kuvend. Deputetë dhe deputete u panë të veshur me ngjyra verore ndërsa parakalonin për tu futur në sallën e Parlamentit për seancën plenare.
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29