Vera kthen ngjyrat, parada sot në Kuvend

I nxehti i verës ka rikthyer edhe ngjyrat në Kuvend. Deputetë dhe deputete u panë të veshur me ngjyra verore ndërsa parakalonin për tu futur në sallën e Parlamentit për seancën plenare.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08