Vera kthen ngjyrat, parada sot në Kuvend

I nxehti i verës ka rikthyer edhe ngjyrat në Kuvend. Deputetë dhe deputete u panë të veshur me ngjyra verore ndërsa parakalonin për tu futur në sallën e Parlamentit për seancën plenare.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53