Vathët, veçantia që bën diferencën

Nxjerrin në pah stilin, duke përforcuar personalitetin e asaj që i vendos. Vathët janë një detaj tejet i rëndësishëm: I japin dritë paraqitjes, karakterizojnë veshjen që nga ajo ‘casual’ deri tek veshja më e sofistikuar, duke e bërë origjinale. Moda për këtë stinë i do të dukshëm dhe gjithnjë në plan të parë.