Valixhe e braktisur para Qendrës së Informimit të BE-së

Një valixhe e braktisur në afërsi të Pallatit të Kongreseve vuri në alarm pasditen e sotme policinë e kryeqytetit. Valixhja me ngjyrë të zezë ishte lënë në një lulishte para Qendrës së Informimit të BE-së dhe dyshimet fillestare ishin se mund të kishte eksploziv. Policia vendosi menjëherë perimetrin e sigurisë, duke bllokuar qarkullimin në zonën përreth. U kryen kontrolle me qenë anti-eksploziv.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47