Vajza e Beyonce, Blue Ivy ka stilistin e saj personal

Blue Ivy Carter është vetëm 6 vjeç, por ajo gëzon privilegje shumë më të mëdha se ne. Vajza e superstarëve Beyonce dhe Jay-Z, ka stilistin dhe blerësin e saj perosnal. Stilisti i saj është Manuel A. Mendez, i cili punon për kompaninë e menaxhimit të Beyonce, Parkëood Entertainment. Mendez krijoi veshjen e saj ngjyrë ari në Ëearable Art Gala ku u shfaq me nënën e saj. Dhe para se të mendoni se Blue Ivy nuk është gjë tjerër veçse një fashioniste e vogël, mos harroni se tashmë ka nisur karrierën e saj muzikore. Ajo ka bërë një këngë rap në albumin më të fundit të babait të saj Jay Z, "4:44" i nominuar për çmimet Grammy.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08