"Uji po avullon nga peizazhet e bukura...duke vrarë fëmijët"

Uji po avullon nga peizazhet e bukura të Mozambikut. Ka shumë pak ujë për t'i mbajtur njerëzit të gjallë dhe mungesa e ujit i detyron ata të largohen nga shtëpitë e tyre, duke ndarë familjet dhe duke vrarë fëmijët.