"Uji po avullon nga peizazhet e bukura...duke vrarë fëmijët"

Uji po avullon nga peizazhet e bukura të Mozambikut. Ka shumë pak ujë për t'i mbajtur njerëzit të gjallë dhe mungesa e ujit i detyron ata të largohen nga shtëpitë e tyre, duke ndarë familjet dhe duke vrarë fëmijët.

FOTOGALERI TJERA

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23

Nuk është ashtu siç duket

24/06/2018 - 13:24

Sa verë 'e çmendur' sivjet

23/06/2018 - 19:08