"Uji po avullon nga peizazhet e bukura...duke vrarë fëmijët"

Uji po avullon nga peizazhet e bukura të Mozambikut. Ka shumë pak ujë për t'i mbajtur njerëzit të gjallë dhe mungesa e ujit i detyron ata të largohen nga shtëpitë e tyre, duke ndarë familjet dhe duke vrarë fëmijët.
Pranvera në fustane
22/03/2019 - 09:29
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01