"Uji po avullon nga peizazhet e bukura...duke vrarë fëmijët"

Uji po avullon nga peizazhet e bukura të Mozambikut. Ka shumë pak ujë për t'i mbajtur njerëzit të gjallë dhe mungesa e ujit i detyron ata të largohen nga shtëpitë e tyre, duke ndarë familjet dhe duke vrarë fëmijët.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47