Uau! Ky perëndim është magjik

Perëndim i magjishëm është cilësuar nga të gjithë banorët e juglindjes ajo se çfarë është parë jo më larg se mbrëmjen e kaluar në Korçë dhe Pogradec. Perëndimi në këto dy qytete ka qenë i përflakur një fenomen natyror që nuk ndodh shpesh në stinën që jemi.