Truporet më të bukura të verës

Protagonistët e vërtetë të kësaj vere janë pa dyshim ato: rrobebanjot trup. Vipat demostrojnë të çdo lloj modeli dhe ngjyre, seksi ose 'bon ton'...ka për të gjitha gustot dhe linjat.
Fotografitë e vitit
15/12/2018 - 15:54
Revolta permes pankartave
13/12/2018 - 13:25