Tren ekspres me Hello Kitty

Treni ekspres dedikuar personazhit të famshëm për fëmijë Hello Kitty është inaugruar në Japoni. Më udhëtimin e inaugurimit nga Osaka në Fukuoka bëhet lidhja 'rozë' mes perëndimit dhe jugut të Japonisë deri në fund të shtatorit. Personazhi i dashur Hello Kitty tregohet në çdo detaj: dysheme, veshje ndenjësesh, një kukull me lartësi reale dhe uniformë trenisti, por me ngjyrat dhe imazhin e Hello Kitty përshëndet pasagjerët duke u vetofruar për selfie me ta.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17