Tregjet mbeten rrezik potencial të përhapjes së koronavirusit

Tregjet kthehen në një rrezik potencial për përhapjen e koronavirusit COVID-19. Qytetarët në momentin kur janë në treg harrojnë rregullin numër 1, atë të distancimit social. Megjithatë ka dhe njerëz që janë më të ndërgjegjësuar se ditët e mëparshme. Radhë nuk kanë munguar as në pikat e kryerjes së pagesve. FOTO LSA
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33