Transparencë dhe sensualitet për mbrëmjen e Unicef

Transparencë dhe sensualitet për mbrëmjen e Unicef Yje të muzikës, diva kinemaje dhe televizive si dhe ikona të modës u takuan në Porto Cervo të Italisë për Unicef Summer Gala, mbrëmja e bamirësisë më e pritur e verës. Ja si u veshën yjet, ku spikati transparenca e Emily Ratajkowski