Transformimi i të famshmëve për Halloween

31 tetor është festa e Halloween dhe të famshmit në botë kanë festuar duke u transformuar tërësisht.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08