Transformimi i të famshmëve për Halloween

31 tetor është festa e Halloween dhe të famshmit në botë kanë festuar duke u transformuar tërësisht.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12