Transformimi i të famshmëve për Halloween

31 tetor është festa e Halloween dhe të famshmit në botë kanë festuar duke u transformuar tërësisht.
Naomi Campbell me photoshop?
28/03/2018 - 15:01
Lamtumirë Fabrizio Frizzi
28/03/2018 - 13:39
Protesta në Rrugën e Kombit
28/03/2018 - 11:14