Transformimi i të famshmëve për Halloween

31 tetor është festa e Halloween dhe të famshmit në botë kanë festuar duke u transformuar tërësisht.
Kryeministria "në flakë"
11/05/2019 - 19:46
Tirana "fluturon" në finale
08/05/2019 - 19:25