Transformime shokuese që nuk j'ua merrte mendja

Shpeshherë aktorët janë të detyruar të ndryshojnë pamjen apo dhe gjininë për një rol të caktuar. Transformime të habitshme dhe krejtësisht të paimagjinueshme kanë pasur edhe këto aktorë për rolet përkatëse.