Tragjedia në Texas, autori bulizohej nga shokët dhe trajneri

Dimitrios Pagourtzis, 17 vjeç, nxënësi i arrestuar për tragjendinë e shkaktuar në gjimnazin teksan, ka qenë i bulizuar nga shokët e klasës dhe nga trajneri, sipas një të njohuri të tij.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17