Shiu makthi i shoferëve në Tiranë, shmangni sot Laprakën

Një ditë të jetë me shi dhe kthehet në makth për të gjithë ata që jetojnë në Tiranë dhe duan të lëvizin me makina nëpër rrugët e kryeqytetit. Agjencia e fotove LSA ka sjellë disa foto të cilat tregojnë trafikun e rënduar paraditen e sotme në zonën e Laprakës
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33