Tirana në shtetrrethim: COVID zbrazi sheshin dhe rrugët

Qeveria ka ndaluar lëvizjen edhe të kalimtarëve pas orës 18:00 në kuadër të masave të rrepta për të parandaluar përhapjen e koronavirusit COVID-19. Fotot e LSA-së na sjellin pamje të asaj si dukej Tirana mbrëmë, 16 mars 2020. Gjithçka është e zbrazët dhe bosh. Foto: LSA
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33