Tirana në kohën e koronavirusit

Tashmë janë konfirmuar 10 raste me koronavirus. Autoritetet bëjnë apel për shumë kujdes, shmangien e grumbullimeve dhe kufizimin e lëvizjeve. Fotot jane shkrepur sot 10 mars 2020, Foto: LSA
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33