Tirana i bashkohet sot nismës “Vrapo me Objektivat Globale”

Tirana i bashkohet sot nismës “Vrapo me Objektivat Globale” e organizuar në kuadër të “Axhendës 2030 për Zhvillim të Qëndrueshëm” e miratuar në vitin 2015 dhe ku janë bërë pjesë 193 shtete nga mbarë bota. Foto LSA