Tirana "e djeg" për festat e fundvitit

Si çdo institucion edhe skuadrat e futbollit kanë vendosur të organizojnë një "Party" për nder të festave të fundvitit. Viti 2017 për Tiranën ishte "një tmerr" pasi bardheblutë ranë për herë të parë në historinë e tyre një kategori më poshtë, por fillimin fantastik i këtij sezoni i ka mbledhur stafin e lojtarët e 24 herë kampionëve të Shqipërisë, në një mbrëmje enkas për fundin e vitit, ku nuk mungojnë dhe "derdhja" e lekut sheshit nga presidenti Refik Halili.