T'i shndërrosh plagët në... art!

Arti trupor mund të marrë një kuptim tjetër kur një person kalon nëpër kohë të vështira. Njerëzit në këtë fotogaleri u treguan mjaftueshëm të guximshëm për t’ua treguar plagët e tyre botës dhe madje ato i kthyen edhe në vepra arti.