Teuta përgatitet për sfidën kundër Kamzes

Teuta po vijon me intesitet të lartë përgatitjet për duelin që do të zhvilloj në fundjavë kundër Kamzes. Mesditën e sotme skuadra u grumbullua për të vijuar stërvitjen. Ekipi u paraqit i plotë sot dhe gjendja fizike e futbollistëve është mjaft e mirë,kur kan mbetur edhe 3 ditë para duelit të dytë në shtëpi për këtë edicion që Teuta e zhvillon kundër skuadrës se Kamzes.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47