Terminali i vjetër shndërrohet në një hotel luksoz

Në aeroportin J.F. Kennedy të New York, në SHBA, tani është edhe një hotel luksoz i stilit të viteve '60. Ai është ndërtuar në terminalin e kompanisë amerikane që nuk ekziston më TWA dhe një avion Lockheed i viteve ’50 është transformuar në një bar.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47