Tensione te Sheshi Skënderbej

Tension mes protestuesve dhe policisë në sheshin “Skënderbej” ku ishte thirrur për tu mbajtur protesta në mbrojtje të Teatrit Kombëtar në orën 12:00. Foto: LSA