Tensione mes policisë dhe protestuesve

Grumbullimi i protestuesve është shënuar me përplasje mes tyre dhe policisë. Banorët e Astirit kanë tentuar të largojnë barrierat në hyrje të Pedonales por nuk janë lejuar.
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08