Tensione mes policisë dhe protestuesve

Grumbullimi i protestuesve është shënuar me përplasje mes tyre dhe policisë. Banorët e Astirit kanë tentuar të largojnë barrierat në hyrje të Pedonales por nuk janë lejuar.
Kur Venecia "thahet"
02/02/2018 - 16:43
Opozita bllokon foltoren
01/02/2018 - 11:18