Tensione mes policisë dhe protestuesve

Grumbullimi i protestuesve është shënuar me përplasje mes tyre dhe policisë. Banorët e Astirit kanë tentuar të largojnë barrierat në hyrje të Pedonales por nuk janë lejuar.
Ditë pazari dhe protestash
24/04/2020 - 14:36
Deputetët sot në parlament
23/04/2020 - 17:52