Tendencat në flokë: balluke për një imazh rinor

Flokë të shkurtër apo të gjatë, e rëndësishme këtë sezon është të kesh balluke. Tendencë e kohëve të fundit, balluket i japin fytyrës një pamje më rinore për gratë në moshë dhe një pamje goxha sensuale për vajzat e reja. Ne ju ofrojmë modelet, ju zgjidhni kë ju përshtatet.